Ibu hamil.

sya dri first smpai skrg. Xtau perkembgan ank dlm perut ni..stiap kali scan d kk.. laju je kerja dorng. Tpi xtau detail doc ckp ok. smua ok.. mcm tu je..hmm.. skrg sya tinggl tunggu hari..nk bsalin. nak sngt tau perkembgan bby.. ok ke tak... tpi stiap kli pikir bby dlm perut ni.. sya xsedap hati... cuma xnk ckp dgn suami..sya tinggl jauh dri fmly.trpksa ikut suami tinggl kt sni....#firstbaby #firstmom #seriusnanya

15 Balas

kalau puan rasa tak yakin g lah scan di swasta tengok perkembangan baby secara details .. saya faham kadang2 ibu pregnant ni overthinking tapi seeloknya kita belajar berfikiran positif dan doa yang baik2 , anak ok atau tidak tu semua kehendak Allah ..