Berak ada darah?!

Apa maksud kita berak berdarah time pregnt, dia kluar mmlalui anus..time berak najis lembut x keras tpi darah tu mengalir mcm air 😭hbis berak bru berenti tpi sakit perut sgt time berak..#bantujawab

4 Balas

mungkin sebelum ni ada sembelit / najis keras yang sebabkan dinding luka. boleh gi klinik / beli ubat untuk pulihkan luka dinding tu (ubat jenis insert dekat lubang punggung)

sy prnh kena mcm ni. ingt luka je, lama2 ade something keluar mcm daging. kecik je, buasir rupanya hmm

boleh jadi sebab ada luka kat dubur atau luka dari usus. just monitor je if ada keluar darah lagi.

2mo ago

:'( oke sis

kalau berdarah lg straight jumpa dr sis.. takut buasir..