Boleh tak jumpa dokter?

Sya dh lewat period 2 bulan..cek upt negatif..tapi Sya hairan senjak 2 menjak ni Sya kerap kencing..tak suka cium bau herba..rase nk munth..emosi kjo ok kjp tak..tapi cek pregnant test negatif. Nmpk perut MCM pregnant 2 bulan..kalau d kempis dengan sengaja dekt perut rase ngilu je..ada tak mummy2 yg ada pengalaman MCM ni

3 Balas

Takde pengalaman lagi sis, apa kata sis terus jumpa doktor, boleh buat scan. Kalau tak jumpa risau plak nanti