Nak tnya,tolong komen

Nak tnya..lewat period dh 18 hari..tpi masih negatif..adakah simptom pregnant MCM loya cium bau pencuci tangan,bau Softlan,sakit pingang,perut selalu kembung,dekat celah2 miss v kadang2 rase ngilu,bau minyak wangi tertentu..dh seminggu selsema,sakit tekak..tengok makanan takde selera nak makan...tapi dah 3 kali buat upt semua negatif...adakah Sya perlu tunggu lagi 2 minggu?..tolong Sya..sebab pertama kali rase MCM ni

1 Balas

1 minggu boleh cuba test balik. 2 minggu pun xde masalah. jaga diri ye

2y ago

ok2..sis..