Nk luah sbb sdih sngt

Sya dh 4 thn berkahwin..thn 2021 lpas hbis pntang ank first suami kantoi rupanya dia ada bini kt Sabah Suami khwin ngn org x da ic,sbb tu suami x da rekod berkahwin di pjbat agama..sya brkhwin time pkp..mmng x prnh jmpa lngsng mk mertua n fmily suami..sbb tu la x da siapa pn yg bgitahu sya yg suami ada bini lain..lgpn sya ibu ayh x da.. Sya meroyan sngat bila dpat tau.. isteri mana yg sanggup bermadu..isteri yg kt sbah tu pn x tahu suami nya khwin ngan sya...last² thun lpas isteri nya kat sabah dpt thu suaminya khwin lain..mcm mna blh kantoi sya x tahu...slama 4 thun ni sya cuba untk redha trima knyataan..kdng² gagal jga..salah ke ibu² klau sya smpai skrng msih bljar untk trima smua ni.. Sya x prnah brckap ngn madu sya..brckp sekali itupun dia sruh pjuk suami tnggal kat sabah krja sana...sya dh pjk suami sruh ddk sana..tpi sya pla yg kena marah.. Suami blik sabah time raya je..tiap² thun raya mmng x prnh ngn saya..biarpn suami ddk ngn saya..tpi lyanan dia x seindah pn..x prnh spend time ngn saya..apatah lgi ngn anak²..balik krja mkn kjap..lpastu msuk blik lain main hp smpai tngh malam..klau dia cuti pn bnyk luangkan msa ngn hp..bila sya check hp dia.. Allahuakbar bnyk chat ngn prmpuan kt bigo..sya sedih suami smpai khwin 2 dia cari apa? Sbb dia pn main prmpuan sna sini.. Bila sya mnta cerai..suami ugut anak² sya x akan dpat..bila hdup bersama x prnh dia uruskan ank²...tlong buat itu ini..bila nk mnta cerai..anak nk direbutnya

13 Balas

awak. minta je cerai. dah dia nk anak. amik je la. btul ke sebenarnya dia nak. dia cuma nk ugut je tu sebenarnya

yakinnya dia ye nak dpt hak jagaan anak?

semoga dpemudahkan segala urusan awk sis.