5 week sakit di bahagian rahim

hi sya bru pregnant 5week normal ke sakit di bahagian bawah perut tu .. sye tak pegi scan ape2 lagi .. risau jugak sbb sye berniaga kedai tomyam dan buat kerja berat2

1 Balas

Normal sakit dekat bahagian tu, tapi awal pregnant tak boleh buat kerja berat tau sis..

2y ago

aah kan sis..rase macam cramp dekat bhgian ari2 tu kan..sy pon rase xselese..😂 tak tahu bila nak elok..ada org kena sekejap je, ada yg kena lama..tapi selagi takde pendarahan, dokter ckp tu mungkin rahim nak membesar..