baby kuning

Sya bersalin 27hb5,dan pada hari yg sama sebelah petang dah blik rumah,28hb 5 terpaksa gi hospital balik pasal baby kuning,duduk hospital selama 6 hari,tapi bacaan kuning masih sama 15, Siapa2 ada pengalaman baby kuning boleh x shared petua kurangkan kuning bada baby dgn cepat

1 Balas

baby saya kuning tinggi.sebelum mandi saya lulur kopi perap kejap biar kering. lepas tu baru bagi mandi bersih.bagi kerap menyusu juga 2onz dua2 jam.Alhamdulillah kuning cepat turun.

5y ago

Thanks for sharing,