set bersalin

Sya ada tertarik ngn set bersalin mak bidan dari dherb tp.. Knpa ada perbezaan harga yg ketara erh? Di antara di kedai jamu dan di shopee.. Dalam shopee harga set rm120.. Dekat kedai jamu rm199 jauh kan perbezaan nya.. Ori ngn x ori ke??? Sama jugak dengan minyak kelapa dara jauh jugak bezanya dalam online dan kedai jamu.. Sya teragak2 nak bli online tkut fake.. Ade ke fake brg gitu?

2 Balas

Sbb shoppe tu x ambil untung.yg 1 tu ambil untung byk kali...

5y ago

Owhhh iya ka