saja nk tanya😘 jom komen

Sya no.2 jom komen 😘

saja nk tanya😘 jom komen
3210 Balas

1. Alhamdulillah. Hadiah 1st anniversary awal 2 bulan. Before this LDR dgn husband seorang kerja Kelantan, saya kat Selangor. Musim pandemic end of June unemployed. Alhamdulillah Allah ganti 3rd July pregnant 🤰🏻. There’s always a silver lining and trust His plan as always 🥰

No.7.. tgh rehat2 dlu bsrkan ank.. ..ank baru umur 15bulan... target nk susukan ank smpai umonya 2 tahun..jika diizinkanNya dan jika msih ada rzki ada susu lg... lepas tu br plan klu nk ada ank kedua or x.. 😉✌mg d pmudahkan segalanya..Allahuma aamiin..

no1...Alhamdulillah rzeki stlah 2thun mnunggu..Akhir Nya Tuhan mndngr sgla luahan isi hti hmba Nya..#Syukur.

3y ago

saya no3, tengah mengandungkan ank ke 5🤭🤗

3..sy doakan utk kawan2 yg belum dikurniakan zuriat agar dapat zuriat yg soleh solehah...fikir positif..n jg emosi n happy selalu.. InsyaAllah Ada rezeki nnt..spread the love..☺️

no.3...Insyaallah semoga kandungan kali ni kuat smpi la cukup 9 bln..sblm ni..gugur mse 2bln..Alhamdulillah..6 bln lps tu...Allah kurniakan lgi zuriat yg bru nk msk 2 bln ni...

saya tengah mengandung anak sulung ..dah 39minggu tak sabar nya tunggu baby keluar .. semoga Allah permudahkan segala urusan bersalin saya dan ibu² yang lain

nom 1 hehehe 🥰 alhamdulillah rezeki Allah bagi lepas 7 bulan berkahwin . doakan kandungan saya sihat dan sempurna ye . selamatt sampai bersalin 🥰❤️

saya number 1 doakan saya dipermudahkan segala urusan, dah tiga kali turun darah kandungan baru minggu 9. Tak nak keluar masuk hospital lagi 😭😭😭

3 , Alhamdulillah rzki tmpa di duga 😊 Mudahan kali ni baby girll sbb anak prtma n kedua boyy harap ada lahh rzki merasa baby girl 😌 Amin

6 . tengah berpantang❤baru 2 hari, bersalin 03/08/2021 baby boy, jam 16:06 pm.. berat baby 1.94kg, xcukup bulan ( 34 week, 5hari )