Macamana cepatkan bukaan

Sya 36mggu 5 hri dah hri ni.. Dua tiga hri ni buat jln itik & ketuk ketampi.. Pagi & petang.. dgn hrpn ada bukaan hehe... Slain tu, perlu buat apa lg ya utk percepatkan adanya bukaan ...

3 Balas

saya tak pasti tips ni berkesan atau tidak, tapi sebelum saya bersalin saya dengan suami pujuk baby keluar cepat😅 sehari sebelum bersalin (sebelum tidur) saya buka doa cepat bersalin di youtube ( https://youtu.be/5-FNAID848Q?si=TvcMsqJgbaK3ldoZ ) letakkan hp dekat perut 😅 inshaAllah semoga urusan persalinan sis dipermudahkan ya ❤️🫂

awal lagi nak ada bukaan cepat.. dah kenapa.

9mo ago

betul tu sis. setiap org ada la sebab nak bg baby keluar awal. mula dari awal x salah. semoga dipermudahkan urusan. Doakan sy juga. skrg 38 minggu blom ada tanda. pon nak bg baby keluar awal sbb gdm xnak kena induce waktu sampai due date nanti

kerapkan bersama suami

9mo ago

tq tips nya sis