Kenapa baby dlm panrang kerap muntah belambak2 sama ada tgh menyusu atau pon x...sy bg susu badan

Sy xda ambik jamu..dan sgt jaga pemakanan..tlg bantu sy..

2 Balas

1. cuba sendawakan dia sebelum tido 2. urut perut dia dengan minyak baby lepas mandi dikaki, perut dengan belakang badan dengan urutan ILU. 3. mungkin terlebih minum susu 4. kalau guna kipas, jangan hala ke 1 arah ke baby. takot angin..buat pusing². 5. tuam tapak kaki, keliling perut dan belakang badan baby. awak cuba la.. mungkin salah satu berkesan..

Lps menyusu, ada sendawa kan dia?

2y ago

ada...perlu tuam x baby ?