Msalah hormon ke ?

Sy tkdtg period dh nk msuk sbulan dahh,, sy bru lps period bulan lepas,2 kali dtg,bulan ni langsung tkdtg period,, sy pelik,, sy ni bru brsalin ank 6 bulan lpss,dgn sy bf anak,dlu mse ank 1-3 bulan mmg amik depo, skrg mkn pil je tupun culas ii,sy risau pregnant lg,, tp hritu mse delay 2 hari upt sy negative,,tktaula k#bantujawab #SeriusTanya #firstmom #ingintahu enapa

Msalah hormon ke ?
2 Balas

Mungkin perubahan hormon sbb ambil perancang dan menyusukan anak dgn susu ibu