Msalah hormon ke ?

Sy tkdtg period dh nk msuk sbulan dahh,, sy bru lps period bulan lepas,2 kali dtg,bulan ni langsung tkdtg period,, sy pelik,, sy ni bru brsalin ank 6 bulan lpss,dgn sy bf anak,dlu mse ank 1-3 bulan mmg amik depo, skrg mkn pil je tupun culas ii,sy risau pregnant lg,, tp hritu mse delay 2 hari upt sy negative,,tktaula k#bantujawab #SeriusTanya #firstmom #ingintahu enapa

Msalah hormon ke ?
2 Balas

mungkin perubahan hormon puan...tapi kalau puan was2 better puan cek lagi sekali upt..sebab saya pernah 1bulan 2kali period sbb x pernah2 jadi period 1bulan 2kali...dlm 2bulan tu still x period cek upt positive.. kalau puan betul2 nak kan kepastian je la bagi saya baik puan cek upt lagi sekali...selalu nurse bgtau saya kita kalau betul2 nak kan kepastian betul2 pregnant kene 3kali buat upt..

Mungkin perubahan hormon sbb ambil perancang dan menyusukan anak dgn susu ibu