risau...

sy tgh hamil 6 minggu.. tapi tadi ade bleeding... risau... masa mengandung anak first.. gugur... tanda2 dia hari2 ade spotting... masa tu 6minggu jgk... harap2 sgt... baby ni oke... ni anak ke3... anak kedua saya alhamdulillah sihat... skrg da 11 bulan... semua tolong doakan sy dan baby ni ye... aamin...

2 Balas

InshaAllah, semoga dipermudahkan ya sis.. Jangan stres dan banyakkan berehat ye

Smoga baik2 shaja.. InsyaAllah

4y ago

Salam takziah dear... Baby syurga mnnti ibu n ayah dy di pintu syurga.. Allahuakhbar... InsyaAllah akan ada rzeki awk lg😘.. Jge pmknn n diri okey