terpaksa

Sy terpksa serahhkn bby sy dekat orggg disbbkn makk sy ...ada sape2..nk bby ??sila tnggalkn no wasap .. Nnt sy wasap .. In shaa allahh ..bby lahirr 19/2/20..

16 Balas

Bagusnya awak , sekurang2nya awak tak buang anak..semoga dipermudahkan segala urusan ye dik..semoga kuat..bukan senang nak bagi anak kita dekat orang lain..insyaAllah mungkin ade hikmah semua ni..stay strong 💪🏻 yang komen2 negatif tu abaikan je , orang tu bukan ade dekat tempat kite..

Mak awak ke awak yg nk serah kan? Dlm family sy abg & k. Ipar ada 2 org ank angkat, si ibu duk salahkan nenek sedangkan yg xnk tu boyfen sndri. Si ibu bila xde duit asyik minta duit je kt abg sy.. Tlg la sedar diri dah silap jgn nk salahkan ibu kita yg sedih atas perubatan sumbang anak ye

4y ago

Bab emosi jgn buat psl tua..dah tua tu mampos je cepat..sshkan org pon tak guna

kalau tak de , nanti awak cuba call talian KASIH ya .. nanti one day okayy semua dah stabil cuba amik balik .. in sha Allah , awak pelihara baby tu jaga dia dengan betul .. Allah bantu awak ❤️ yang lepas , lepas je .. lepas ni usaha untuk diri sendiri .

Dik, whatsapp me 0129889721. Kawan baik saya betul2 nak anak. InshaAllah keluarga baik2, kerja polis ja tp mmg mharap cahaya mata. Mudahan rezeki kawan sy 🙇🏾‍♀️🤲🏼

4y ago

Akak serious ni dik, mungkin Allah hadirkan anak kmu utk membantu org lain yg tak berkemampuan mempunyai anak. Besar pahala. InshaAllah kalau kebajikan anak, pendidikan, kesihatan pasti akan dijaga. Please consider on this...

Saya tengok banyak dah iklan mcm ini. Nak serah baby. Nak serah baby. Banyak jugak orang yang bg nombor talipon termasokla saya. Tapi ase mcm xde pun. Ke xpenah terpilih kot.

4y ago

InsyaAllah nanti ada rezeki sis

Baby awak pmpuan ke lelaki? Kalau pempuan ada kakak ipar kakak sy dia nak anak pmpuan huhu kalau awak nak bagi lah

Mak cik sy 10 tahun tunggu nak anak.. Kerja dah stabil , wasap sy 0173885079... Tak kesah la psl anak tu

0167041799 awak cntct sy ye..sy teringin nak ade anak..

4y ago

Sabar ye. positive!! InshaAllah ada yg mengambil bby tu dan jaga dgn elok. Jgn buang bby tu ye, kesian kat dia tak bersalah.

serius kah nak bagi ? Whatsapp sy 014 2297238

awk xnk pertahankn ke dik..? bby tu xdosa..