yg terbaik

Takk lama dh .. Bby nk kuarr .. Lgi 3bulan in shaa allahh ... Maaf mama takk mampu untukk jaga awkk .. Tpi mama dh mcari keluarga angkt y mampu memberi kasihh sygg dan didikan y terbaikk untukk awkkk ... Maafkn mama .. Tiada niatt tukl jauhh kn awkk dari mama .. Tpi nie lhh yg terbaikk untukk kamu ... Fmly angkt kamu .. Akn mjaga kamu dgn lebihh baikkk ...in shaa allah .. Jika suatu harii nnt .. Kamu dh besarr dh mjadi ank teruna .... Dtgg lhh mcarii mama mu disini ... Mama syggkn kamu anakk .. Tpi mgkin nie yg terbaikk untukk kamu ... Msa depan kamu lebihh terjamin dgn fmly angkt ... Pjgg umurr allah pasti akn temukn kita suatu harii nnt .. Minta semua doa kn semoga sy dipermudahkn bersalin nnt .. Bby 2020... 19/2/20... Scan bby boyy ..

2 Balas

Ni post yg sama dgn yg nak bagi baby lahir 19/2/20 kan... mcmna sis, boleh consider whatsapp sy tak? www.wasap.my/0129889721... 🥺 0129889721

😞😞 kuatkan semangat ye.. Harap semua berjalan lancar