cara nak tambahkan susu badan

Sy tengah berpantang hari ke 24..makin hari sy rase mcm susu makin drop..sy dah minum banyak air masak,dh minum milkbooster,sy dah pam ikut jadual tp bile pam je msti dapat 1-2oz je..kenapa ye??

18 Balas

Bertabah sis. Banyakkan deman dengan anak. Stay positif. Jangan fikir susu tak cukup. Kerapkan baby minum.

5y ago

Sama lahh nie.. Bape banyak kali dah nangis².. Anak pulak prolonged jaundice so kena banyak minum susu bg dia berak ngn kencing banyak².. Itu yg kadang² stress jgk