test kit pregnancy

Sy telah mmbuat preganancy test.. Jwpn result yg kluar line samar2 .. Adakah sy mngandung??? Masih bingung ?? simptom Morning sickness x der..

test kit pregnancy
42 Balas

Mcm sy jgk..tp sy check 2 ke 3kali still samar2..so sy saran kn check lg skali lpas 1 or 2weeks..after check still same...boleh ke klinik untuk double check..mcm sy mmg xde morning sickness tau2 dh pregnant almost 5months..mostly..klu samar2 sis pregnant..tahniah sis😉

Hi sis..saya pun hari tu mcm tu jugak sis.. 1 bulan saya tak uzur ...fikir prgnt laa..sbp tak jelas sngat kadng2 tiadaa...kali tu uzur jugak...lps check up kat klinik..jgn percaya sngt prgnt test yg smaar2 ni sis..apa2 pun terus ke klinik kndungn check up..ada atau tiadaa

InshaAllah, nmpk cm preggy ja tu😁 Awal2 kbiasaan xde morning sickness.. tp klu xde mmg best.. cm sy dlu pn xykin preggy sbb xde morning sickness.. bile dh msuk 6mggu, strt ade munth loya smua.. time tu bru rs alngkh bestny xde morning sickness🤭

Positive ni! Mcm saya tkde alahan apa pun . Just saja je cek upt sekali naik double line tp lagi samarr dr puan. Mmg bebetul samar line halus sgt. Puan punya ni kira nampak lah juga linenya.😁 skrg dah 15minggu.🥰

sy dlu mcm ni jgk line samar2 sbb baru lagi..tunggu dlm 1mnggu test blik dh terang dh line tu..alhamdulillah skunx dh 16w..2 bulan mengandung baru ade alahan..sy rse sis mengandung n tahniah😊

wah 😍 tunggu lg 2minggu akk check lg ya, sbb kalau samar2 mcm awl sgt ☺️ ataupun akk try guna yg digital punya 😘 semoga ada rezeki akk, doakan sy juga ya 🥰

Tahniah :) takpe symptom mengandung tak semua sama. Saya sepanjang pregnant tak pernah mabuk or morning sickness. Cuma muak dengan makanan je

Tahniah..positif tu.. sy pun dri awal pregnant smpai skrang xdak morning sickness.. alhamdulillah allah permudahkan 😍

Try buat pregnancy test awal pagi. Sbb air kncing waktu pg lg cepat nmpak. Tp x tau la btul ke x? Sbb sye buat wktu pg.

Congrats dear! Line tu x clear sgt sbb awal pregnancy.. Boleh je terus jumpa doktor utk confirmation 😊