apa beza mengiring kiri dgn kanan?

Sy tdo selesa kanan...tp rsa gerak2 kcil blah kiri..xde lgsg blah knan..ada beza ka nk mngiring knn dn kiri..mna lbh baik?

15 Balas

sy pun 2,3 hr ni dok meneliti kiri kanan mana bagus...walau 2nd baby...kiri@kanan pun xpe...jgn terlentang@meniarap... mengikut artikel Dr Muhamad Izzat...(maaf kalau silap eja🤪) dia kata mengiring ke kiri, utk memudahkan pengepaman pengaliran darah ke bahagian jantung ketika hamil...tp artikel Dr Zubaidi, dia prefer ikut sunnah mengiring ke kanan...so mana pun xpe...boleh try google sebab² digalakkan tidur mengiring...sy...kiri kanan pun xpe...yg penting dpt tidur😆