Mohon tips cepat hamil

Sy sudah 10bulan berkahwin namun belum dikurniakan zuriat lagi. Boleh minta mommys2 semua tips atau pandangan mcmna cara bagi cepat lekat? Harini period sy..sedih sgt rasanyaa,mcm2 juga usaha sy cuba, keluarga pun asyik duk tanya je bila lagi..bbanding2, kawen dh nak dekat setahun tp tak lekat2 lg#pleasehelp 🥲

32 Balas

Lagi 1 bila waktu subur awak dah smpai awak bersama suami jngn sekali pastu stop. Contoh esok tarikh waktu subur malam tu awak start bersama suami, hari ni waktu subur awak malam tu awak bersama suami lagi esoknya awak rehat. Sperma suami boleh bertahan dlam rahim kita 4,5 hari sahaja. Sekali bersama suami belum tentu sperma suami tu semua hidup tau. Awk kena bersama suami 2,3 kali. Mcam saya contoh tarikh sebelum sbur 1.10 time ni saya bersama suami 2.10 ni tarikh subur dtg malam tu saya bersama suami, 3.10 saya rehat 4.10 saya bersama suami pastu stop bersama suami saya kena rehat saya kena makan yg berhkasiat, jngan stress. Kira 1 bulan ni kena jaga semua.