Mohon tips cepat hamil

Sy sudah 10bulan berkahwin namun belum dikurniakan zuriat lagi. Boleh minta mommys2 semua tips atau pandangan mcmna cara bagi cepat lekat? Harini period sy..sedih sgt rasanyaa,mcm2 juga usaha sy cuba, keluarga pun asyik duk tanya je bila lagi..bbanding2, kawen dh nak dekat setahun tp tak lekat2 lg#pleasehelp 🥲

32 Balas

try mengurut sis.saya dulu lepas kawen kosong 2 bulan je. kawen pun umur dah 24,masa tu makcik² kat tempat kerja semua cakap syg dah andartu 🤧. risau + stress dgn mulut org,saya try pi mengurut kat sorang makcik ni. Alhamdulillah, sebulan kemudian sy mengandung. sekarang tengah berpantang anak ke 3 🥰. saya doakan buat semua yg belum dikurniakan zuriat,satu saat nanti awak semua akan memiliki zuriat sendiri 🤲🏻❤️ yg penting jangan putus asa. usaha + doa + tawakal pada Allah 🤍🤍