Mohon tips cepat hamil

Sy sudah 10bulan berkahwin namun belum dikurniakan zuriat lagi. Boleh minta mommys2 semua tips atau pandangan mcmna cara bagi cepat lekat? Harini period sy..sedih sgt rasanyaa,mcm2 juga usaha sy cuba, keluarga pun asyik duk tanya je bila lagi..bbanding2, kawen dh nak dekat setahun tp tak lekat2 lg#pleasehelp 🥲

32 Balas

Mcm sye ttc 8 tahun mcm2 sye ikhtiar utk dpt kn zuriat sndiri....sye bli opk minum minuman sunnah...jga pemakanan...sye turunkn berat badan...jaga hati sendiri supaya tk fikirkn sgt pasal zuriat...sbb mulut org ni tk blh nk tutup....mcm2 org ckp sye ni mandul...tk pndai layan suami la....tp sye buat bodoh je dgn kata2 mcmtu....dan syukur alhamdulillah masuk tahun yg ke 9 sye dikurniakn zuriat dan skrg sye tgh berpantang....mulut2 puaka ni mmg tk blh tutup...bila kita dh mengandung dan dh lahirkn ank di tnye pl tknk ke tambah sorang lg...mne thu dpt sepasang pl kn....kita yg msih berpantang sakit kne czer ni pun blm baik lg dh tnye soalan mcmtu....stress dibuatnye