Mohon tips cepat hamil

Sy sudah 10bulan berkahwin namun belum dikurniakan zuriat lagi. Boleh minta mommys2 semua tips atau pandangan mcmna cara bagi cepat lekat? Harini period sy..sedih sgt rasanyaa,mcm2 juga usaha sy cuba, keluarga pun asyik duk tanya je bila lagi..bbanding2, kawen dh nak dekat setahun tp tak lekat2 lg#pleasehelp 🥲

32 Balas

Saya pun sama mcm sis jgak.. Kawin da na msuk 10bln tp blum ada rezeki baby lagy.. Tp xpe awk.. Allah lebih tahu bila waktu yang terbaik buat kita&suami dikurniakan zuriat.. Yang penting banyak2kan doa&jaga kesihatan.. Saya pun mcm tu jgk.. Orang sekeliling duk menanya da pregnant ke blum? Siap ada yg cakap ke memang xnak anak?sedih memang sedih.. Tp kita kne pekakkan telinga dgn kata2 negatif tu.. Stress tu xelok utk kita.. Stress tu antara penyebab susah hamil jgak... Awk kuat taw💪💪... Yakin dgn rezeki Allah.. Bila Allah nak bagi kejap je... Skrg ni honeymoon dlu puas2 ngan suami taw... Nnty da ade anak susah da na honeymoon 🤭... #PJJ@LDR

2y ago

Nape awak stop jus tu bagus untuk iktiar hamil awak.. Awak buat tips mc saya ckap tu