persediaan barang newborn

assalamualaikum mommy's , sy dh 27 minggu , dan bary nk buat persediaan brangan baby . so nk tanya mommy's yg tinggal di shah alam , korang semua beli brg ii baby , baju baby semua dekat mana ya dlm shah alam ni ? sbb sy bru lagi tinggal kat sini . #firstbaby #firstmom #pleasehelp tgh bulan 9 nk balik kg dh sbb due tgh bulan 10 , harap smua mommy's boleh tlg yaaa . thank youuu

2 Balas

cuba tgk kat nearby AEON, sy tggl Shah Alam jgk (u5) ...jln gi AEON bju2 bby murah n berkualiti jgk la.

2y ago

ohh ya ke , nnt sy try pergi survey , xbeli apa ii lagi ni 😂 thank youu

sy beli baju2 je kay aeon shah alam . Tpi barang2 lain sy beli kt shoppe je ..

2y ago

Sy pun search kat google 🤭 barang apa yg perlu.Tpi untk baju NB sis beli sikit je . sbb baby cepat besar.. sy beli baju NB dlam 9 helai je. nnti lpas 3-6bulan baru beli baju cantik2 🤭