Susu meleleh

Hi. Sy skrng dah 35 hari berpantang. Bila menyusukan ank mesti breast sblah keluar susu jgk. And bila tak menyusu kerap sgt meleleh susu tetiba. Smpai bila ye susu meleleh keluar ni??

14 Balas

Normal kalau susukan bayi belah kanan,sebelah keluar kiri keluar,biasa kalau anak saya time susu badan saya letak lampin atau tuala utk jaga jaga sebab air susu keluar sebelah

1y ago

Yer betul,saya pernah buat camtu juga.Sebab rasa syg sgt kalau susu terbuang