Keluar susu sebelum melahirkan

Ada tak moms sebelum bersalin dah meleleh susu ? Apa tindakan moms ye? biarkan je atau dah start simpan susu?#advicepls #TAPactiveusers #TAPSupermoms

1 Balas

Ini normal mommy! Cecair ini nama dia kolostrum. Ia cecair kuning yang keluar sebelum susu keluar. Awak just lap macam biasa, dan boleh start pakai breast pada lepas ni. Tak perlu simpan. Sebab nanti bila dh bersalin, akan keluar lagi. Baca artikel ni ya https://my.theasianparent.com/payudara-keluar-cecair-hamil