Susu meleleh

Hi. Sy skrng dah 35 hari berpantang. Bila menyusukan ank mesti breast sblah keluar susu jgk. And bila tak menyusu kerap sgt meleleh susu tetiba. Smpai bila ye susu meleleh keluar ni??

14 Balas

Sy anak 6 bulan Pon jadi lagi,7bulan DH kurang menitik,Sy letak tuala @ tisu tiap kali nk menyusu

anak saya dh 10bln still lg bnyak let down ..klau lmbt bg ank susu, bsahla baju ..aduhh.

sampai bila bila .sebelah menyusu sebelah letak milk collector.

saya guna silicone pump untuk tadah susu hehe sayangg membazir