tanda2 nak bslin

sy skrg nk msuk 31 weeks.normal ke klu sakit kt miss v mcm mnyucuk2 tu?sblm ni sakit kt celah kelangkang je.skrg bl bgun dr duduk or tdo mesti sakit.adakah tanda2 baby trun ke bwh?atau tanda2 nk bsalin?risaunya?sy ada gdm jgk

1 Balas

Baby masuk laluan dah tu sis. Mgkin la. Tp sy pnya 31wk blm lg masuk laluan😂 tp dktor ckp normal. Nnti dia akan pndai trn sendiri. Scan msa 36wk sdh trn kepala dia. Dkt mau bersalin ni mmg byk kesakitan. Jgn panik selagi xda pecah air ketuban. Ataupun lendir berdarah keluar.