pitam

Sy skrg hamil anak first 15 minggu.sy selalu pitam bila berdiri lama ckt.kenapa ye?

8 Balas

saya ada masa camtu, tapi cukup makan apa semua...tanya nurse, dia kata hb, denyut jantung ok...dia suggestkan sy kalau rasa camtu makan gula²...sy syak kurang minum air putih jer...😅

4y ago

sama lah kita hahha

maybe masalah hb sis sy ank first cmtu sis..slalu sgt nk piNtam..amalkan sayur sayuran hijau,kurma,jambu batu insya Allah hb ok sis...tc sis..🙂

X jugak hb rendah...kdg2 kte rse loya smpai nk pitam...kku sy cpt2 buat air sunquick tu....dpt minum secawan jd la....

Sy klo kurang minum air or lambat2 kn mkn kepala pening sngt mcm nk pitam.

Hb low kot sis..Ataupn alahan..mcm sy dlu xblh brdri lma msti pitam

Sama la kita😂frst pitam masa 6w masa tu tgh turun tangga

Tekanan drh sis rendah ke ek? Biasa hb low leh jd cmtu

kurang air kot sis. pastikan lebih 2liter shari