Rasa nak pitam

Saya dh lepas bersalin 15 hari,start semalam rasa nak pitam kalau berdiri atau berjalan....kenapa ye...

2 Balas

Sya dlu pernah skali pitam waktu pantang. tapi setelah dpngilΒ² oleh mak sya.. sya pun bangun. Waktu tu tngh mlm, angkat buat susu anak. Pitam wktu brpntang, disebabkan kurang tidur.. kurang rehat. Dh dinasihatkan oleh mak, tapi degil.. anak tidur, kamu tidur katanya.. tapi sya buat tak dngr, asyik main telefon. Tak boleh tunduk sangat kepala tu main tlfon sbnar nya..

2y ago

baby sya kalau tido...nenek dia ska ngusik smpai terjaga...mmg xda can la nk lelap...yela...lama xda baby dekat rumah...🀭

maybe sebab tekanan darah rendah. sebab saya selalu rasa macam tu even sebelum kawin dan time pregnant ni pun. rasa macam diawangan

2y ago

yke...tu la...risau jgak...sb msa pregnant saya xda rsa mcm nk pitam...lepas bersalin je rsa mcm tu