makanan pantang

Sy skrg dlm pantang..boleh ibu dan bakal ibu share makanan pantang apa yg best?

5 Balas

Sup ikan merah @ ikan merah goreng, sup sayur. Tmbah dgn ikan bilis goreng.👍👍👍Mcm sya byk makan ikan goreng tnpa minyak tuu. Sedap. Rindu pulak nk mkn. Tp bila dh mkn hri2 jemu plak

5y ago

Sup ikan merah sedap 👍

Saya makan nasi, grilled salmon, sayur lobak putih. Bagus utk increase milk production masa breastfeed baby.

Salmon butter garlic perah lemon sikit masa tumis garlic. seminggu makan ni sedap sangat!

Sup ikan dengan sup lobak putih...boleh tmbahkan susu badan skali...🙂🙂

Ikan masak asam Sup ikan/haruan

5y ago

Ikan masak asam selalu makan..sedap 😁😁