Barang pantang ?

Boleh share barang time pantang yg perlu sediakn pe ye ? Dan brand pe yg elok utk set ibu pantang ni?

1 Balas

Nona roguy bagus juga. Sedap jer bau minyak herba. Kalau susah nak fkir. Ambil jer pakej kat kedai urut/spa. Ada rawatan untuk berpantang. Nnt dorang yg sediakan semua. Dlu saya bgitulah. Xtau siapa nak urus lps pantang 😅. Last2 ambil pakej rawatan berpantang d spa. Dorang yg datang rumah. Bagi mandi, masak masakan berpantang, urut. Untuk anak dan ibu pun ada.