Kesian suami.

Sy skrg dah 35 weeks. Badan semakin berat, perut sentiasa mengeras, pinggang sakit, celah peha sakit. Masih pergi balik kerja mcm biasa. Bila malam, tak larat dah nak melayan suami. Kadang kalau dipeluk pun rasa rimas sbb badan tak selesa 😭 ada ke yang mcm saya?

1 Balas

same sis sye bru 33 weeks smakin rse sakit2 tulang bontot pastu klau suami nk mesra2 sikit ngn sye peluk ke sye cpt rimas kdang2 termarah sian emm