Perut mengeras

Syaa 35 weeks dah. Perut kerap juga mengeras tapi tak sakit. Kadang kadang tu ada la sakit bahagian pinggang. Confuse kena pergi hospital ke tak? Boleh sharee pendapat. #SeriusTanya ##bantujawab ##ingintahu ##firstmom

1 Balas

klau mengeras tu makin kuat n makin lama..pastu tukar position pun x ubah ape2 better g spital

58m ago

Kalau mengeras dan sakit kejap. Tak lama. Dalam 5-10 minit. Sebab ubah posisi masa baring. Lepastu dia okay dah. Lepastu sakit semula bila bangun dari posisi baring. Tak lama juga. dan sakit bila lambat nak ke tandas (buang air) Tu takpa kan? Sebab mengeras tapi tak sakit pinggang. 😭