hiii mommy2

Sy skrg 38week3day...tdi wktu g buang aor kcil...ada sedikit lendir wrna merah kluar...mb tu petanda bby nk kuar kot...but,slgi sakit x kuat,sy xnk g hsptl dlu...ada x mommy2 sama week dgn sy..☺️

8 Balas

Sya dlu cmtu, 37 week lbih msa kncing klua lendir jernih cmpur drah sikt...tpi sakit xdk pon, saya biakn shri cmtu, tpi bsoknye klua lgi...jdi rsa tkot, skali pegi sepital dktor cek jln dh 3cm...leps tu tros 4cm, tpi xdk sakt pape...sis tnde2 nk brsalin dh tu, hti2 jela...

4y ago

Mb kot...thanks...insyaallah xda pa2 terjadi...

Saya anak first kelua lendir darah, terus asben bawak gi hospital walaupon cuma sakit2 biasa je. Cek laluan baru 2cm, kena tahan ward barulaa ada rsa contraction 5minit-10minit.

4y ago

Iya sis. Lain org lain tanda2 dia. Anak first saya dulu pon masa 38minggu ++ jugak.

Biasa yg sy baca kalau keluar lendir darah take time jugak nak bersalin. Kalau dah contraction kerap 5minit, baru gi hosp.

4y ago

Takpa semoga dipermudahkan segala urusan ye 🤗

Thanks semua...sy dh selamat melahirkan bby boy...pkul 0707 pgi tdi...☺️😘

4y ago

Kluar tanda pukol 3 pgi...pukol 4 pg sy g hsptl...bby kuar kol 07.07 pgi....

sama.. saya pun 38w 3 days.. tpi belum kuar tnda.. cuma dok sakit2..

4y ago

midh2an dipermudhkn urusan kita semua.. ☺️

Sy ank prtama begitu...p hsp jm8am beranak jam 6.45pm

Alhamdulillah, tahniah sis.. Selamat berpantang...

4y ago

Terima kasih sis..☺️

awal dari due..

4y ago

Aa...semua ank sy awl dr due