Pregnant 22wks

Hi... Sy skrg 22wks. Tapi pregnant with iucd. Semalam jumpa pakar O&G. Remove iucd sbb iucd dah trn bwah... Pakar cakap nnti akn keluar putih2.. Tp mslh dr petang smlm.. Mcm trn air sikit2.. Tak byk.. Cair mcm air kencing.. Tp sy x rsa tu air kncing... Sbb tak berbau ap2... Apa patut sy buat skrg?

2 Balas

Hai.. Igtkan sy sorg je iucd duk kat bwh.. Bru nk tanye² dlm TAP ni.. So mmg kene pegi hosputal atau jumpe doc je lah.. Untuk perancangan seterusnya... Tp still risau... Ermmm... Harap semuanya berjalan lancar... Aminnnn....

Ape ptot sis buat ye.gi kk or spital tanya n cek..sebelum melarat..smoga smuanya baik2 je..

2y ago

Harap semua nya baik² sahaja ye... Be strong..