Sy nk rancang keluarga jarak jauh sikit,sbb dah jarak dekat stahun 8bulan,Siapa pakai iucd

Nak tanya rase mcm mane ye pakai iucd,selesa tak?dan rasa tak iucd tu?😢#ingintahu

2 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ni..sy merancng sndri . tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada yg sudi share. pnglmn mereka dgn puan mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

Saya pkai iucd

3w ago

Bila2 nak bukak pon boleh tapi dalam tempoh 5tahun Dah cukup 5tahun kena tukar baru