36 weeks 5 days..5th baby

sy sgt pcaya setiap anak simptom tak sama so saya sgt beware n always learn...dr morning sickness smpai tanda melahirkan,setiap anak mmg tak sama...for me la... so my question,since ni ank ke 5 dh,pd mnggu ke 36 mmg i bjalan dh slow sgt...bwh abdomen mmg dh rasa tekanan but since 4 days ago...slalu keluar lendir cam hingus,transparent n tiada bau..selain tu slalu keluar air mcm kencing,tak juga byk tapi panty pasti basah kalo x pakai panty liner.kalo keluar air ni rasa mcm tkencing... adakah ini tanda2?

1 Balas

sis klau terkluar air tu.. takot air ketuban shje.. dh mcm tnde2 .. better sis. refer pergi hospital .

5y ago

tahniah sis..