Brown spotting ke buasir??

Sy sembelit , ptg tadi rasa paling teruk sbb rasa pedih sgt.. magrib td sy mandi baru perasan dkt underwear ade sikit spotting .. adakah sy kene buasir?tapi xde apa2 isi terkeluar dr dubur.. skrg pakai pad clear pula..langsung xde ape².. perut ok xsakit... Baby gerak mcm biasa je..skrg 22week.. tp lubang dubur ni mmg pedih smpai skrg... Maaf ye..sy sekadar bertanya... Sblm sy pergi klinik saja saya nk tahu pendapat org lain... Tq

Brown spotting ke buasir??
1 Balas

Nmpk mcm sporting. Pg je klinik/hospital. Nurse/doctor slalu pesan kan sebarang pendarahan segera ke hospital. Ada yg ancaman keguguran bagi ibu mengandung, ada yg normal takde pa pe. So kita tak tahu body kita mana 1. Biar doc jlnkan tugas mereka..