TOP

Sy selamat melahirkan and syurga sya dlm kandungan saya 28 weeks. Dan terpaksa (TOP) termination of pregnancy. Sya akan bgtau sepanjang sya mahu melahirkan mcm mana sya mengalami ye. Ada yg mahu sya critakan. Sbb sya mahu berkongsi kisah sya. Walaupon pedih inii ada lah pengalaman sya.

TOP
98 Balas

Salam takziah sis. Semoga sis sekeluarga diberikan kekuatan dan kesabaran. Insan terpilih dan yakinlah Allah Maha Mengetahui atas segalanya. Semoga dikurangkan rasa pedih itu dan digantikan dengan sesuatu yang lebih baik. InshaAllah

Innalillah hiwa inna ilaihirojiun. Al fatihah untuk anak syurga semua. Mereka insan2 terpilih di sisi Allah. Semoga sis & husband diberikan kekuatan & hikmah yg baik dari ujian ni. Aaamiinnn3 yaa Allah. ❤

Salam takziah & keep positive sis.. InShaAllah, Allah akan gntikn rezeki yg lebih baik.. Boleh share kt sni utk redakan hati.. Kami semua boleh jd teman positif ♥️

Salam takziah sis.. Semoga sis tabah dan sabar menghadapi ujian ini.. InsyaAllah.. Semoga digantikan dgn yg lebih baik.. Dipermudahkan urusan sis sekeluarga.. Aamiin

Allahuakbar.. Semoga Allah kuatkan semangat sis. InshaAllah ada rezeki lain yang menanti.. Selamat berpantang mommy🥺.. Take time. Nanti dah ready. Story okey..

Salam takziah. Semoga dipermudahkan urusan sis dan keluarga serta dikurniakan ganjaran yang berlipat kali ganda. Aamiin 🤲🏻

Tahniah.. bnyak kn bersabar n sis kena kuat.. Allah sebaik-baik perancang.. Allah tahu sis blh terima ujian ini.. sbb tu Allah uji..

Ya Allah salam takziah kak. Kalau ada masa nanti share apa punca ya kak saya tengah mengandung anak pertama risau juga☹️

Allahuakbar.. Banyak2 bersabaq.. Insyaallah Allah swt akan gantikan rezeki berganda buat sis sekeluarga.. Amin

Salam takziah buat sis sekeluarga.... Anak syurga... Semoga sis sekeluarga tabah & sabar menghadapinya....