Bila anak boleh sebut perkataan bermakna

Sy selalu baca mommy share ank dh setahun pandai sebut perkataan bermakna. Macam 'nak, mama, papa' ank sy skrg 11m 7 hri belum lg mcm tu hanya babbling tu pun x jelas sebutan kdg menjerit aaaaa je. Misi pun risau bila sy ckp begitu. Sy tak by screentime mmg sellu berckp dgn dia tp bila dgn nenek dia sellu bg tgk tv kdg tu pasang kuat2. Perlu ke sy risau keadan ni? Ke normal je nk sy skrg x sebut apa2 lg

8 Balas

anak buah sy dah 2 tahun tp dia baru pandai sebut maa, mama.. itu je yg dia tahu sebut huhuhu

1y ago

misi kata ok ke mcmtu?