Dicerai talak tiga di trimester ke 3

Sy sedang hamil 31 minggu....sy dicerai suami talak 3 pd 14 February kelmarin. kami pjj...suami sy lebih muda beberapa tahun dr sy dn merupakan seorg artis... sy merasa sgt down....sedih...sbb dh sbulan leboh kami xjmpa dn sy dpt hanyalah pkataan cerai..sy hilang arah...dn xtau apa yg perlu dibuat ..kdg2 sy ok..kdg2 sy menangis. sebelum ini sy mngalami kemurungan.... Dr nsihatkan sy utk mngambil ubat....tp sy dh xde daya utk trun naik hspital jmpa pakar.... sy hanya memerlukan kata2 smngt...dn apa yg perlu sy buat ....?

4 Balas

Xkemane pon kalau artis pon.. Biarkan dye hanyut dgn sikap dye tu.. Sis bangkit buat xtahu je sis.. Kalau sis buat merana, nnti lagi dye suke.. Kalau sis bangkit, buat xthu.. Mesti dye terpikir2.. N cemburu nnti.. Time tu sis tolak dye plak.. Xyah pikir laki cmtu

4y ago

yuppp i try my besttt💪💪💪💪tq sissss