Sakit celah kangkang setiap kali nk tdur dan bangun. Kkdg ulu hati pn sakit. Adakah normal

Sy sakit celah kgkang time nk bngun tdur Normal ke ye

5 Balas

normal awak. selagi tak beranak. sbb baby tengah membesar dlm rahim kita dan menekan organ2 sekeliling tu. nnt masa checkup tanya misi or doctor okay. sy kalau pape mmg direct tnya terus. baru puas hati bila doctor explain.☺️

saya pun merasai benda yang sama sekarang puan 🤭 hujung2 ni memang macam tulah ujiannya ..

2y ago

betul tu puan ☺️

normal sis..memang org pregnant akan rasa simptom2 macam tu.

2y ago

xpe lg bbrpa mggu lg sbr je

sabar sikit je lagi...semoga dipermudahkan sis.

dh tnya dy org ckp biasa hmm