Please tlg sy ibu2...opk sy check double line tp samar2 je dr hrtu..kdg2 1line je .knp ye.

Sy risau..scan mmg xde pape..period delay 7hari.

4 Balas

oh OPK. ingatkan UPT. Salah baca. OPK ni utk tentukan kita subur ke tak. kalau UPT yes utk tengok mengandung ke tak

opk mmg naik dua line. bila samar mksd nya belum wktu subur la. awk nak check apa sebenar nya?

1y ago

awk nk check kehamilan guna upt. bukan opk. opk utk check kesuburan. mmg akn naik double line.

explanation tentang OPK

mungkin masalah hormon

1y ago

bln lps awal sminggu..bln ni xdtg2 lg..upt negative..opk je samar2 dua line..