assalamualaikum

Sy rasa sakit bawah perut..tp ada terasa nk membuang air besar.. Bila pergi tandas sy membuang mcm sikit..dahtu xda lg.. Sy keliru..adakah itu sakit perut nk berak atau nk bersalin.. Sy skrg dh 38mggu 2hari.. Dr td sy rasa loya dn muntah..tp sy berasa sakit bawah perut dan pggang kjp sakit kjap x.. Sy nk pergi hospital takut bkn nk bersalin..

1 Balas

Sakit dekat pinggang mcm sakit senggugut ke?? Kalau kerap pegi hospital sbb saya keluar tanda pon mcm tu sakit mcm senggugut

4y ago

Sbb sy xdak tnda lagi sis.. Tkut bkn nk bersalin.. Ha ah..sakit dekat pnggang dan depan...tp kjp sakit kjap dak.. Lg2 sy rasa loya..berapa kali muntah.. Risau jgak..