2bulan czer dah sembuh elok ke?

Sy rasa mcm denyut kjp je kadang tu rsa ngilu bila sy tekan dkt bhgian ats sikit pada czer tu rsa mcm sakit sikit.perut buncit. Sy takutttt.

2 Balas

Pengalaman saya 2x czer. Sampai anak dah 2 tahun still rasa ngilu n kebas2 sikit… better jangan tekan2 area czer tu sebab awal lagi… cuma jaga ja jangan angkat berat2… sebab luka dalam ambik masa 6bulan ke 1tahun untuk betul2 pulih

3mo ago

Saya dalam pantang makan je semua as long as takda alahan apa2….

Sy czer dah nk 2 bulan, dah elok. Alhamdulillah.. sakit kt atas czer tu sbb jahitan bhagian dalam kan.. lepas 40hari dah xrasa sakit2 dah. Ada folow up checkupkt hospital x ? Boleh tanya doc lepas ni

3mo ago

Sama la. Rasa kebas still ada doctor ckp makan bulan jugak