tiada contraction

sy dah induce ubat tapi sakit dia cuma sekali je , skrg x rsa sakit langsung . perut mngeras & rasa tertarik ii ngilu sikit d bhgian bawah je . mcm mana ya nak pancing contraction tu 🥲 sy hmpir 41 weeks ..

1 Balas

saya haritu induce ubt 3 biji tk sakit jgk. pastu kna induce drip. bukaan tk ckup then kena czer. awak ada bukaan tak?

1y ago

ada bukaan , 2 cm lepas induce ubat . tdi doc cdng nk msuk ubat lg tpi dsbbkn ada bukaan , doc masukkan belon .