14 week

sy prnent dh 14 week..mse scan 10 week lalu dokte ckp sy ada cyst ..nie ank ke 3. bru nie sy kene cyst ..tkot pown ada..dngn semangt suami sy..die sedaya upya mencri smting untok sy mkn supya cyst sy 2 mengecil dngn cept..skrng die pakse sy mkn buah delima minum jus delima..selain delima ada sape2 thu x apew lgi mknan yg blh mengecut kan cyst nie

14 Balas

Kurang kn makan makan seafood n minum soya...

Saya haritu amalkan minum jus durian belanda

Try minyak kelapa dara sis

Buah durian belanda...elakan mkn daging n soya...elok rujuk doc...makanan yg bolh mengaktifkan cyst bolh elakan mkn...