Hi semua . Nak tanya . Prgnt 6 bulan blh ke rebonding ya

Sy prgnt 6 bulan . Boleh tak rebonding. Bhaya x untuk baby ? Mohon pejelasan

4 Balas

tak boleh ..tetapi jika saloon tu ada buat rawatan untuk menjaga kulit kepala ibu ok je .. tp kena tanya dulu before nak buat sebab tak smua saloon ada buat jagaan kulit kepala ibu mengandung .. sy dh buat usia pregnant 6minggu msa tu dan skrg usia kndungan 12mnggu..itupun saloon tu guna brang jepun ..brang jepun tak kuat dan kurang kimia tak seperti brang dari china or malaysia yang mngandungi bahan kimia yg tggi .. lebih baik sis tnya dlu saloon tu yer 👍🏻

rebonding, relaxing, warnakan rambut tak boleh sebab bahan kandungan dia..

tidak d sarankan sebab ada ingredients yg bahaya pada janin

Tak boleh sepanjang pregnancy.