Rebonding rambut waktu pregnant

Hi mommies, nak tnya,, klw tgh pregnant 6 buln , blh x nak rebonding rambut? Sebab ada sesetgh ckp boleh, dn ad yg x blh ,, momies boleh share x?

2 Balas

better jgn .bhan chemical yg di gunapakai tu tak bgus tuk mommy pregnant dan bby dlm kandungan..kalau syg bby better tak pyh buat.... sbr k..lg few month more nk bersalin dah .nnti dh lepas brsalin puan nk rebonding puan buat la .. mg dpmudahkan segalanya amiin ..taking care

1y ago

most welcome dear..🫶🏻jg dri bebaik k...

klu sy better elakkan dlu. pegi cuci2 dan treatment dlu x pe.